S.O.S.!

Kedves Testnevelő Társaim!

Mindenek előtt boldog húsvéti ünnepeket kívánok Minnyájatoknak!

Pihenjétek ki minél jobban magatokat ez alatt a pár nap alatt, mert még sok feladat vár reánk a tanév végéig!

Kiemelten kérek Mindenkit, aki még ebben a tanévben versenyt szeretne rendezni, hogy mielőbb készítse el a pontos kiírást, és küldje el nekem, vagy/és Szolnoki Attilának ( szoszo13@gmail.com ), hogy mihamarabb közzé tehessük a RIDISZ honlapján!

Azért is sürgős, mert több hátralevő eseménynek még a napra pontos ideje sincs kitűzve, s az elmúlt hetekben három tervezett versenyünk is elmaradt kellő hírverés, kellő érdeklődés hiányában (floorball; IV. kcs. leány labdarúgás; II. kcs. kosárlabda ).

Továbbá kérek minden iskolát, akik még nem fizették be az idei tagdíjat – a befizetési határidő január 25-e volt -, legyenek szívesek sürgősen pótolják, mert a további versenyeink megrendezéséhez elengedhetetlenül szükségünk van erre a bevételre! Nem beszélve arról, hogy az az iskola, amelyik nem teljesíti ezen kötelezettségét, nem is lehet tagja a szervezetünknek, s így nem is vehet részt rendezvényeinken. (Amúgy sem „fair” azokkal szemben, aki időben eleget tesznek ennek, ráadásul jövőre csak akkor indulhatnak, ha pótolják idei elmaradásukat!) Ide tartozik még az az információ is, hogy senki se felejtse el az átutalásra ráírni az iskola nevét, mert a számlát csak annak alapján tudjuk kitölteni, s van olyan fenntartó, amelyik több iskolát is működtet. Ha pedig megkapják a számlát a befizetésről, ne fizessék be újra, mert idén már négy helyre kellett visszautalnom a téves (kétszeri) átutalást, ami teljesen felesleges plusz munkát jelent mindenkinek!

Sok szeretettek köszöntök Mindenkit az ismert húsvéti köszöntéssel:

„Feltámadott az Úr! – Bizonnyal feltámadott!”

Balássy László