Jegyzőkönyv a 2018. október 18-i RIDISZ-Közgyűlésről

A Ridisz Közgyűlésen 13 iskolából 14 testnevelő vett részt.

A jegyzőkönyv vezetésére Dobrosi Mártát (Baár-Madas), a hitelesítőknek pedig Tóth Józsefet (Benkő), és Török Imrét (Bp. Vörösmarty) kértük fel.  Az elején Balássy László elnök három igével és annak rövid magyarázatával kezdte.

Ezután a 2017/18.év értékelésével foglalkoztunk, amit a részvevők meghallgattak, s elfogadtak.  A következő pont a Számvizsgáló Bizottság előterjesztése – mindent rendben találtak -, s annak elfogadása volt.

Ezek után az elnökség elfogadása következett. Felmerült, hogy Dunántúlról nincs senki, de alig-alig vesznek részt a versenyeinken, és rendezni is 23 év alatt kb. hármat rendeztek. Olyan iskolák képviselőit választottuk újra, akik részt vesznek versenyeinken, s rendeznek is. Így a következő két évre a következő elnökséget választottuk:

Dobrosi Márta – Baár-Madas

Dr. Fülöp Tiborné – Nagykőrös

Földesiné Tóth Erika – Balmazújváros

Balássy László – Lónyay

Gulyás László – Mezőtúr

Pálinkó Gábor – Kunszentmiklós

Péter Attila – Kiskunhalas

Szák György – Vésztő

Telekes Tamás – Kecskemét

A következő fejezet a jövő évi versenynaptárnak a megtervezése volt. Itt elhangzott, hogy amely versenyeknek még nincs dátuma, azokat is egy hónappal előtte ki kell írni.  A végén a nyári táborról, valamint az esetlegesen megrendezendő versenyekről beszéltünk.

 

Bp., 2018. október 19.                         jkv.:            Dobrosi Márta

 

Hit.:                  Tóth József                                  Török Imre