XXI. Nyári Sporttábor

Tisztelt Intézményvezetők, kedves Testnevelő Kollégák!

 

A RIDISZ idén is megrendezi az immár XXI. Nyári Sporttáborát, Balatonszárszón az SDG Konferenciatelepen. Idáig ez kosárlabdatábor volt középiskolásoknak, de ettől az évtől újítunk, s kiterjesztjük az általános iskolákra is.

A tábor időpontja: 2018. július 21-július 26.

Jelentkezési határidő: február 02. (péntek)!

 A várható nagy érdeklődésre való tekintettel a jelentkezési sorrend figyelembe vételével tudunk dönteni a részvételről, ezért kérek Mindenkit, hogy mielőbb jelezze részvételi szándékát.

Jelentkezni lehet:

                          E-mail-ben: ridisz@reformatus.hu, ill.  balassy.laszlo@lonyayrefi.hu

                          Telefonon (személyesen, ill. sms-ben is jó):  a  06/30-6399507, ill.  a           06/70-5143248   számokon.                       

Részvételi biztosíték:  1000 ft/fő . A tábor – zsinati pályázat jóvoltából – ingyenes, részvétel esetén az 1000 ft-ot visszafizetjük.

A táborba 7-10 évfolyamos diákok jelentkezését várjuk. A legfiatalabbak az idén végzik a hatodik osztályt, a legidősebbek idén töltik be a 17-ik életévüket. Egy-egy iskolából 20-30 fő is jöhet, legkevesebb 10 fő. Minden tíz fő mellé jöhet egy-egy kísérő tanár.

A pályázat kiírása szerint csak a fejletlenebb régiókba járók vehetnek részt, így sajnos a budapesti és a Pest megyei iskolák tanulóit nem tudjuk fogadni.

Egyelőre előzetes jelentkezést kérünk:  hány fiú, hány leány és hány férfi, ill/és női kísérő (tanár/edző) jön az iskolából, s ki az iskolai csoport vezetője, a kapcsolattartó.

Terveink szerint a kosárlabda mellett labdarúgásra, strandröplabdára, gyorstollaslabdára is lehetőség nyílik, de a jelentkezőknek már részletesebb programot is küldünk majd.

Hagyományos hetünkön a sportprogramok mellett a lelki alkalmainkat (reggeli kiscsortos beszélgetések, esti áhítatok) is fontosnak tartjuk.

Az eddig megrendezett 20 kosártáborban 17 református középiskolánk fiú-és/ill. leánycsapatai vettek részt.

Jó lenne, ha idén minél több „új” iskola bekapcsolódna! Mindenkit szeretettel várunk!

Ide különösen érvényes  Coubertin báró mondása: „nem a győzelem a fontos, hanem a részvétel”.

A táborral kapcsolatban érdeklődni lehet Balássy László táborvezetőnél a fent megadott e-mail címen, ill. telefonszámon.

 

 

 

                                                                             Testvéri köszöntéssel:  Balássy lászló

                                                                                           a RIDISZ elnöke

Bp., 2018. január 17.

​​​​​